VDO Downloadkey Pro

Cikksz.: 20610 -> Megrendelés

69.500,- Ft (+ÁFA)

Siemens VDO hordozható kártyaolvasó + Downloadkey II

A VDO Downloadkey Pro alkalmas a digitális tachográf fedélzeti egységében tárolt adatok letöltésére, a tachográf kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására, illetve a kártyák közvetlen kiolvasására is.

Jellemzők: könnyen kezelhető, önálló áramellátás (LiPo akku), telepítést nem igényel, 1,5 GB belső memória, a letöltött adatok az USB-csatlakozón keresztül közvetlenül is beolvashatók a ZA|ARC-ba vagy egy PC-re menthetők.

Tartozékok: kezelési útmutató (eszközön).

Digidown

Cikksz.: 20312 -> Megrendelés

60.500,- Ft (+ÁFA)

Digidown

A Digidown letöltőeszköz a digitális tachográf fedélzeti egységében tárolt adatok letöltésére, illetve a tachográf kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására szolgál.

Jellemzők: könnyen kezelhető, telepítést nem igényel, a letöltött adatokat az SD-kártyáról vagy az USB-adatkábelen keresztül közvetlenül egy PC-re lehet menteni.

Tartozékok: 2 GB-os SD-kártya, USB adatkábel, kezelési útmutató.

Digidown Plus

Cikksz.: 20313 -> Megrendelés

79.000,- Ft (+ÁFA)

Digidown Plus

A Digidown Plus letöltőeszköz alkalmas a digitális tachográf fedélzeti egységében tárolt adatok letöltésére, a tachográf kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására, illetve a kártyák közvetlen kiolvasására is.

Jellemzők: masszív ház, önálló áramellátás (2 db AA-elem), egyszerű kezelhetőség, telepítést nem igényel, minden EU-ban engedélyezett digitális tachográffal kompatibilis. Letöltés után az adatokat az SD-kártyáról vagy USB-adatkábelen keresztül közvetlenül egy PC-re lehet menteni.

Tartozékok: 2 GB-os SD-kártya, USB adatkábel, kezelési útmutató.

D-Box 2

Cikksz.: 20316 -> Megrendelés

84.000,- Ft (+ÁFA)

D-Box 2

A D-Box 2 letöltőeszköz alkalmas a digitális tachográf fedélzeti egységében tárolt adatok letöltésére, a tachográf kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására, illetve a kártyák közvetlen kiolvasására is.

Jellemzők: egyszerű kezelhetőség, telepítést nem igényel, minden EU-ban engedélyezett digitális tachográffal kompatibilis, magyar nyelvű menü.

Tartozékok: 2 GB SD-kártya, adatkábel a PC-hez és a tachográfhoz.

Digidown CR

Cikksz.: 20314 -> Megrendelés

77.500,- Ft (+ÁFA)

Digidown CR

A Digidown CR letöltőeszköz a gépjárművezetői kártyák közvetlen kiolvasására alkalmas.

Jellemzők: önálló áramellátás (2 db AAA-elem), 512kbyte belső memória, egyszerű kezelhetőség, telepítést nem igényel. Letöltés után az adatokat Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonra vagy PC-re, illetve USB-adatkábelen keresztül közvetlenül egy PC-re lehet menteni.

Tartozékok: USB adatkábel, kezelési útmutató.

Digidown Blue

Cikksz.: 20315 -> Megrendelés

121.500,- Ft (+ÁFA)

Digidown Blue

A Digidown Blue letöltőeszköz alkalmas a digitális tachográf fedélzeti egységében tárolt adatok letöltésére, a tachográf kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására, illetve a kártyák közvetlen kiolvasására is.

Jellemzők: masszív ház, önálló áramellátás (2 db AA-elem), egyszerű kezelhetőség, telepítést nem igényel, minden EU-ban engedélyezett digitális tachográffal kompatibilis. Letöltés után az adatokat Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonra vagy PC-re lehet küldeni, illetve az SD-kártyáról vagy USB-adatkábelen keresztül közvetlenül egy PC-re lehet menteni.

Tartozékok: 2 GB-os SD-kártya, USB adatkábel, kezelési útmutató.

Digidown PC

Cikksz.: 20311 -> Megrendelés

44.000,- Ft (+ÁFA)

Digidown PC

A Digidown PC letöltőkábel a digitális tachográf fedélzeti egységben tárolt adatainak letöltésére vagy a gépjárművezetői kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására alkalmas.

Jellemzők: egyszerű kezelhetőség, minden EU-ban engedélyezett digitális tachográffal kompatibilis. A letöltéshez egy notebook szükséges.

Tartozékok: letöltő szoftver, kezelési útmutató.

VDO Downloadkey II

Cikksz.: 20600 -> Megrendelés

.,- Ft (+ÁFA)

Downloadkey

A VDO Downloadkey II a digitális tachográf fedélzeti egységben tárolt adatainak letöltésére vagy a tachográf kártyák fedélzeti egységen keresztüli kiolvasására szolgál.

Jellemzők: könnyen kezelhető, telepítést nem igényel, a letöltött adatokat az USB-csatlakozón keresztül közvetlenül egy PC-re lehet menteni.

Tartozékok: kezelési útmutató (CD).

USB kártyaolvasó

Cikksz.: 20320 -> Megrendelés

18.270,- Ft (+ÁFA)

USB kártyaolvasó

A tachográf kártyák ZA|ARC programba történő közvetlen beolvasásához használható. ZA|ARC egygépes vagy kliens licenc mellé rendelhető.

Jellemzők: gyors kártyaolvasás, egyszerű kezelhetőség, USB-portra csatlakoztatva működik.

ZA|ARC hardver csomag

Cikksz.: 20300 -> Megrendelés

.,- Ft (+ÁFA)

ZA|ARC egygépes vagy kliens licenc mellé rendelhető.

A csomag tartalma:

  • USB kártyaolvasó - a kártyák adatainak kiolvasására
  • soros/USB letöltőkábel - a fedélzeti egység adatainak közvetlenül egy notebookra, vagy PC-re történő letöltéséhez
  • driverek és telepítési útmutatók

ZA|ARC lapszkenner

Cikksz.: 20250 -> Megrendelés

.,- Ft (+ÁFA)

ZA|ARC lapszkenner

A lapszkennerrel a korongok beolvashatók a ZA|ARC programba, így egy sofőr minden adata egy adatbázisban kezelhető.

Jellemzők: egyszerre 3 korong beolvasására alkalmas, USB-csatlakozón keresztül kapcsolódik a PC-hez.

Tartozékok: driver, telepítési útmutató, ZA|ARC egygépes vagy kliens licenc vásárlása esetén illetve későbbi bővítéssel a ZA|ARC-ban elérhetővé válik a korongok beolvasására és feldolgozására szolgáló kiegészítő modul is.

ZA|ARC szkenner automatikus lapadagolóval

Cikksz.: 20251 -> Megrendelés

.,- Ft (+ÁFA)

ZA|ARC szkenner, automatikus lapadagolóval

A lapadagolós szkenner segítségével a korongok beolvasása gyorsítható.

Jellemzők: egyszerre 28 korong beolvasására alkalmas, USB-csatlakozón keresztül kapcsolodik a PC-hez. A szkennert a ZA|ARC_ADF program vezérli, amely egy előre meghatározott könyvtárba menti a korongképeket, majd azok innen importálhatók a ZA|ARC programba sorozatkiértékelésre.

Tartozékok: driver, telepítési útmutató, ZA|ARC_ADF program, ZA|ARC egygépes vagy kliens licenc vásárlása esetén illetve későbbi bővítéssel a ZA|ARC-ban elérhetővé válik a korongok beolvasására és feldolgozására szolgáló kiegészítő modul is.